Privatësia dhe cookies
Asnjë llogari
ScoreMondo nuk ka regjistrim, hyrje apo llogari përdoruesish. Nuk ju kërkojmë kurrë emrin, adresën e e-mailit apo numrin e telefonit.
Ruhet në pajisjen tuaj
Cilësimet si të preferuarat, tema, zona kohore dhe preferencat e njoftimeve dhe të mbrojtjes nga spoiler-at ruhen vetëm në hapësirën lokale të shfletuesit; disa faqe mund të ruhen aty edhe për përdorim pa internet. Një cookie e vetme (sb_lang) mban mend gjuhën tuaj. «Fshi të dhënat e mia» te Cilësimet i heq të gjitha.
Njoftimet
Nëse aktivizoni njoftimet, adresa anonime e abonimit që jep shfletuesi dhe zgjedhjet e lidhura me të (ndeshjet, ekipet dhe kampionatet që ndiqni, alarmet, orët e qeta, mbrojtja nga spoiler-at) ruhen në serverin tonë vetëm për t’ju dërguar ato njoftime. Çaktivizimi i njoftimeve e fshin këtë regjistrim. Nëse ndiqni përmes Telegram, ruajmë vetëm id-në e bisedës dhe ndjekjet tuaja.
Reklamat dhe cookies
Faqja mund të shfaqë reklama Google AdSense. Google dhe partnerët e tij mund të përdorin cookies për të shfaqur dhe matur reklamat; aty ku kërkohet (p.sh. ZEE, Mbretëria e Bashkuar, Zvicra) pëlqimi juaj kërkohet përmes mesazhit të pëlqimit të Google dhe mund ta ndryshoni zgjedhjen në çdo kohë.
Regjistrat e serverit
Për të shërbyer faqet dhe për të parandaluar abuzimet, adresa IP dhe të dhënat e shfletuesit përpunohen shkurtimisht nga serverët tanë dhe rrjeti ynë i shpërndarjes së përmbajtjes. Nuk krijojmë profile vizitorësh.
Raportimet e gabimeve dhe votimet
Me një raportim gabimi, shënimi juaj dhe faqja përkatëse u shkojnë redaktorëve tanë; adresa IP dhe id-ja e pajisjes ruhen vetëm si hash i njëanshëm, për të parandaluar abuzimet. Në votimin e tifozëve, vota juaj numërohet me një id anonime që shfletuesi krijon rastësisht.
Videot e përmbledhjeve
Për disa ndeshje të përfunduara shfaqim përmbledhjen zyrtare nga kanali në YouTube i kompeticionit, i klubit ose i transmetuesit zyrtar. Asnjë kërkesë nuk dërgohet te YouTube derisa të shtypni luaj (imazhi paraprak vjen nga serveri ynë). Kur e luani, videoja hapet në modalitetin e privatësisë së përmirësuar të YouTube (youtube-nocookie.com) dhe që atëherë vlen politika e privatësisë së Google.
Statistika anonime të vizitave
Numërojmë në mënyrë të përmbledhur cilat ndeshje dhe kampionate ndiqen më shumë dhe sa persona janë në faqe në këtë moment. Për këtë nuk përdoret asnjë cookie apo ID reklamash, por një përmbledhje njëkahëshe që ndryshon çdo ditë, dhe adresa juaj IP nuk ruhet. Faqja nuk përdor mjete analitike të palëve të treta (p.sh. Google Analytics); për aplikacionet shihni seksionin vijues.
Aplikacionet celulare
Aplikacionet ScoreMondo në App Store, Google Play, Galaxy Store, Xiaomi GetApps, Amazon Appstore dhe Microsoft Store hapin këtë faqe; gjithçka në këtë faqe vlen edhe për aplikacionet. Ato nuk kërkojnë llogari dhe nuk kanë qasje te kontaktet, vendndodhja, kamera apo skedarët tuaj. Në vend të reklamave të faqes, aplikacionet mund të shfaqin reklama Google AdMob: AdMob mund të përdorë ID-në e reklamave të pajisjes, vendndodhjen e përafërt (nga adresa IP) dhe ndërveprimet me reklamat për t’i shfaqur dhe matur ato. Aty ku kërkohet, pëlqimi juaj kërkohet fillimisht përmes mesazhit të pëlqimit të Google; në iPhone dhe iPad reklamat e personalizuara shfaqen vetëm nëse lejoni gjurmimin, përndryshe reklamat nuk personalizohen. Për të kuptuar si përdoren, aplikacionet mbledhin gjithashtu cilat ekrane hapen (p.sh. faqja e një ndeshjeje, kampionati apo ekipi) dhe raportet e ndërprerjeve me Google Firebase Analytics dhe Crashlytics, pa i lidhur me identitetin tuaj; këto të dhëna nuk përdoren për reklama dhe nuk shiten. Nëse lejoni njoftimet, token-i i njoftimeve të pajisjes (nga shërbimi push i Apple ose Google) ruhet vetëm për t’ju dërguar njoftimet që keni zgjedhur dhe fshihet kur i çaktivizoni njoftimet ose çinstaloni aplikacionin. Pëlqimin për reklamat mund ta ndryshoni në çdo kohë te opsionet e privatësisë në cilësimet e aplikacionit, ndërsa ID-në e reklamave mund ta ndryshoni ose rivendosni te cilësimet e pajisjes.
Fshirja e të dhënave tuaja
Meqë nuk ka llogari, shumica e të dhënave tuaja ndodhen vetëm në pajisjen tuaj: butoni «Fshi të dhënat e mia» te Cilësimet fshin menjëherë të preferuarat, cilësimet, faqet e ruajtura dhe abonimin tuaj të njoftimeve në serverin tonë; çinstalimi i aplikacionit ose pastrimi i të dhënave të faqes në shfletues ka të njëjtin efekt. Abonimet që nuk funksionojnë më fshihen automatikisht në përpjekjen e radhës për dërgim, ndërsa regjistrat e serverit fshihen vetë pas një kohe të shkurtër. Për çdo kërkesë tjetër, si fshirja e një raportimi gabimi që keni dërguar, na shkruani nga faqja e kontaktit; përgjigjemi brenda 30 ditëve.
Si i përdor Google informacionet nga faqet që përdorin shërbimet e tij